sveaojag.blogg.se

Måndag

Publicerad 2015-04-13 14:19:48 i Allmänt,

Kan ju börja med att skriva vilken besvikelse jag är på vädret idag, regn..? Hur kul är det då våren äntligen börjat titta fram. Det är ju nu jag vill ut i friska luften, ta promenader till och från förskolan men känns ju sådär då vädret inte levererar så värst. 

Alldeles strax ska jag hämta hem Svea från dagge, suttit hela förmiddan i Rosvik och gjort beställningar. Nyss kommit hem, ska ta mig något och äta. En väldigt sen lunch kan man säga med andra ord sen hämta hem vacker flickan!

Saknar hon sjukligt mycket så fort jag är borta från henne. Till och med om jag lämnar hemmet för att åka och snabb handla så blir allt ett enda stress för att jag vill hem till go flickan och pussas med henne! 

Då Calle slutar ska vi lasta på släpet med en massa skräp för att sedan åka med på tippen. Jösses vad tråkigt men välbehövligt. 

Ikväll ska jag sätta mig vid datorn, börjar vara daga för att beställa hem sockersöta klänningar till Svea inför sommaren. Hoppas verkligen också våran utlandsresa vi pratat om blir av! 

Om

Min profilbild

Hej! Mitt namn är Jennifer Nilsson. Jag är 21 år och bor i Piteå. Jag skriver för det mesta om det som hör till mina intressen såsom hur det är att vara en ung mamma, barnkläder, tips och inredning. Hoppas ni hittat hit för att stanna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela