sveaojag.blogg.se

Morfar tid

Publicerad 2015-09-20 10:35:02 i Allmänt,


Svea har sovit över hos hennes morfar på stugan inatt, och haft kvalitetstid tillsammans medans jag och pappa C sovit över hos calles föräldrar i Rosvik. Älgjakten har startat så kändes enklare att stanna kvar här än att färdas fram och tillbaka mellan Piteå - Rosvik. 

Morfar hade dessutom tjatat ettag nu om att få låna henne, är ju inte alls så förtjust i att lämna bort henne om vi inte har speciellare saker för oss men det var faktiskt allt annat än nödvändigt, det var längesen jag och Calle bara gjorde nått tillsammans. Inte för att vi hann göra speciellt mycket efter älgjakten men att bara få stanna av prata och ta det lugnt. Vi spolade upp ett varmt bad och badade i all badskum. Åt god middag tillsammans med övriga här. Sen fick vi även åter uppleva hur det var att bo hemma igen och sova i calles gamla rum i en 120s säng, haha. Kan ju säga såhär att inte fick jag mycket till plats. 

Snart kommer förhoppningsvis karlarna hem då kanske vi hinner iväg en sväng hos några vänner här i byn. Vet inte än när Svea heller kommer hem, eller om vi ska hämta henne. Blir iallafall en natt till här då Calle ska jaga och jag ska jobba imorgon en kort sväng på porsnässkolan som ligger här i närheten. 

Om

Min profilbild

Hej! Mitt namn är Jennifer Nilsson. Jag är 21 år och bor i Piteå. Jag skriver för det mesta om det som hör till mina intressen såsom hur det är att vara en ung mamma, barnkläder, tips och inredning. Hoppas ni hittat hit för att stanna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela