sveaojag.blogg.se

V30

Publicerad 2015-12-29 14:34:49 i Allmänt,

Imorgon kliver vi in i vecka 30, helt ofattbart hur tiden susar förbi denna graviditet. Snart är vi i mål. Då jag väntade Svea kändes det som om jag var gravid i en evighet men det är en helt annan sak att ha ett barn och vänta ett, fullt upp stup i ett. Graviditeten har susat med storm och snart är äntligen Sveas lillebror här! Imorgon på morgonen är det dags för ett besök hos barnmorskan, älskar att få höra bebis hjärtljud. Allt känns mer verkligt om än jag känner sparkar dagligen. Det är ändå en sorts bekräftelse. 

Det mesta är inhandlat till bebis, det som det behövs är babyskydd, kläder och blöjor. Måste ju ändå säga att jag är grymt besviken på pojk sortimentet. Vet inte hur många gånger jag gått in på en affär och tänkt mig NU ska det shoppas bebiskläder men nä, ut kommer jag tomhänt. Medans jag tittat en del på tjejkläderna och ser sååååå mycket fint som hade fått följa med hem om det vore en flicka. Jag är inte alls mycket för tryck och sådant på barnkläder, kan bog vara bland det värsta jag vet! Svea har en del med tryck men oftast på pyjamas eller dagiskläder. Hoppas jag får bestämma ettag till innan fröken vill börja bestämma själv. Hon kommer givetvis få ha de kläderna hon vill ha men änsålänge så verkar hon nöjd. 

Sitter på jobbet nu, har 2,5 h kvar av arbetspasset sedan bär det av hemåt till min favorit tjej som idag umgås med min farbror från Stockholm. Perfekt att han kunde vara med henne så hon slipper jour dagis nu under juletider. Jag och Calle jobbar bara idag och sen har vi några lediga dagar ihop hela familjen. Skönt och behövligt och framförallt så mysigt. Vi har fortfarande en del att stå i med huset, men vi har snart närmat oss vårat mål. Sitter och kikar på inredning nu hela tiden, hade så gärna bytt ut varenda liten detalj. En del har jag klickat hem, bland annat nya posters och jättefina vägglyktor som ska få sitta vid kaminen. Bilder kommer sen. 


Julklappen från jobbet var ju toppen, 450kr i presentkort på Mio. Satt fint. Lite fina grejer fick följa med hem därifrån i föregårr. Blandannat ena ljusstaken på bilden ovanför! ✨

Om

Min profilbild

Hej! Mitt namn är Jennifer Nilsson. Jag är 21 år och bor i Piteå. Jag skriver för det mesta om det som hör till mina intressen såsom hur det är att vara en ung mamma, barnkläder, tips och inredning. Hoppas ni hittat hit för att stanna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela