sveaojag.blogg.se

Mammaevent

Publicerad 2015-02-24 21:00:10 i Allmänt,

Dagen har varit väldig händelserik må jag säga. Vaknade kl 9, stressad som tusan! Läkarbesök på sjukhuset hos en gynläkare, som många redan vet så har vi en lång tid tillbaka försökt skaffa ett till litet pyre men aldrig lyckats utan slutat med missfall efter missfall. Vi har varit hemskt ledsna över det men hoppet har inte försvunnit. Hoppas bara vi får bli gravida snart igen så Svea får sig ett syskon som inte är allt för många är yngre. Då både jag och Calle alltid drömt om att få ha två barn nära in till varandra. Allt såg iallafall bra ut vad läkaren kunde se, vi gjorde både gyn och ultraljud. Tog cellgiftsprover för säkerhetskull som jag får svar på vid nästa besök. Ska tillbaka och även ta lite prover på min ämnesomsättning då läkaren tyckte jag var hemskt mager och trodde att det hela kunde bero på det. Visst jag har gått ner en hel del, men har alltid varit smal, men min förbränning verkar vara alldeles för hög. Han trodde min trötthet även kunde bero utav det då kroppen förmodligen jobbar med förbränningen 24/7. Återstår att se, är iallafall glad över att allt såg bra ut invertes. 

Efter läkarbesöket hämtade jag Svea hos mormor Anna så åkte vi raka vägen mot mamma eventet på nimbysvärld. Mysigt med event, fina gåvor i goodiebagen. Vi fick bla presentkort hos bodyshop i värde av 750kr, en bodybutter, test parfymer och massör av rabattcheckar, fri entré till nimbysvärld, ritblock och ett gosedjur m.m! 



Om

Min profilbild

Hej! Mitt namn är Jennifer Nilsson. Jag är 21 år och bor i Piteå. Jag skriver för det mesta om det som hör till mina intressen såsom hur det är att vara en ung mamma, barnkläder, tips och inredning. Hoppas ni hittat hit för att stanna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela